Снимка: Reuters, архив
fallback

Самолети на Wizz Air са блокирани на Летище София, съобщи "24 часа".

Имало забрана за запуск и излитане за всички самолети Airbus-321. Забраната била заради един и същи технически проблем на три полета. Проблемите са свързани с измерването на скоростта, вероятно заради заледяване.

Oще по темата

Полети на Wizz Air от Париж и Рим до София, както и в обратните посоки, са отменени.

Полетът от Рим до София е отменен заради лошото време, а този от Париж - по технически причини. Има информация, че полетът ще бъде пренасочен утре до Скопие, а не до България.

Пилот на самолет, излетял от София за италианският град Бергамо, пък е поискал аварийно връщане на летището.

След като е кръжал един час над българската столица, екипажът е решил да продължи до унгарската столица Будапеща и да кацне там. Причината е технически проблем в машината.

А от Летище София официално съобщиха, че има отклонения на полети заради снега.

Пистата за излитане и кацане, пътеките за рулиране и перона се почистват от снега. Извършват се антиобледенителни процедури на въздухоплавателните средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7For the Airbus A321, 31 have occurred,"Hull loss" accidents / criminal occurrences with a total ofwith a total of 377 fatalities as of October 2017Бързо се скрий на м. си в Utката!

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Тук никога не е имало читава снимка на самолет, за който е "статията"- това им е запазена марка. А това е непрофесионолност и пренебрежение към клиента - към нас.

7

Анонимен

преди 6 години

До ФактиНа *** п...ката се е пречупила. От десет хиляди самолета три се отказали к то поради лошо обслужване. *** се гръмни.

fallback