Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Поредни тежки катастрофи станаха на две столични кръстовища днес.

"Мазда" с кюстендилска регистрация и "Ланча" от Враца катастрофираха тежко на кръстовището на булевардите "Никола Петков" и "Борис Трети". 

Няма данни за състоянието на пътувалите в двете превозни средства. Нанесени са обаче сериозни материални щети и по двата автомобила.

Най-вероятна причина за сблъсъка, станал около 9:00 часа сутринта, е преминаване на червен светлинен сигнал на светофара.

По същото време по-лека, но тройна катастрофа, стана и на булевард "Черни връх", на пресечката с улица "Димитър Манчев".

Междувременно, двама души пострадаха при катастрофа на булевардите "Сливница" и "Петър Дертлиев".

Сигналът за този ининцидент е подаден около 11:00 часа.

Пострадалите са откарани в болница, като до момента няма информация за тяхното състояние. Установяват се обстоятелствата около катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

man

преди 6 години

И все пак в София станаха много по-толерантни шофьорите напоследък. Миналото лято бях във Варна, там на 3 пъти щеха да ме бият, че минавам по улица с предимство пред тях, пък да не говорим некой да те пусне при включване..

13

Анонимен

преди 6 години

Сутринта един от Кюстендил ме засече и дори не разбра. Да си паркират на входа на градът и да си хващат метрото.

12

Анонимен

преди 6 години

До 10Съгласен, да сложат, но не само за идващите, а и за излизащите С, СА, СВ, защото "столичаните" си мислят, че са нещо повече и трябва да им се обръща специално внимание. Така, ще могат да си оставят комлекса на паркинга и да се придвижват из останалите части на БЪЛГАРИЯ, на която всички са граждани, с автобус/влак. Пък и няма да цапат моя град с таралясниците си.

fallback