Снимка: Flickr
fallback

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за блудство спрямо 14-годишно дете – дъщеря на извършителя, съобщиха от Прокуратурата на Република България.

Пострадалата живеела в София, в къща, заедно с майка си, биологичния си баща - Радослав В., и брат си. Същите обитавали първия етаж на къщата, състоящ се от кухня, баня и две стаи, обособени като спални.

На 3 април 2017 г., около 22:00 часа, майката легнала да спи заедно със сина си в една от спалните. Около 23:00 часа пострадалата също легнала при тях – на дивана в същото помещение. След около 15 минути бащата влязъл в стаята. Докато пострадалата била заспала, започнал да извършва блудствени действия спрямо нея. Момичето се събудило, извикало на висок глас към майка си, след което мъжът напуснал спалнята.

Около 23:30 часа той отново влязъл при дъщеря си, продължавайки да извършва действия на удовлетворяване половото си желание спрямо нея.

След това последвали викове, между майката и бащата възникнал скандал, в хода на който мъжът ударил съпругата си, а момичето напуснало жилището, отправяйки се към сградата на 02 РУ СДВР. Там тя разказала за случилото се и още същата нощ двете с майка й били настанени в кризисен център в гр. София.

Радослав В. бил задържан, а по случая било образувано досъдебно производство.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, на мъжа е определена мярка за неотклонение "задържане под стража". Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 6 години

Ракията му е била в повече.Объркал е леглото на майката с това на дъщерята.Абе, сакатлък!

18

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам как изобщо някой може да го оправдава. Ако има нещо, което всяко общество презира и заклеймява, то е кръвосмешението по първа линия. И тук не говорим само за генетични увреждания, говорим за това, че доверието между родител и дете е свещено. В момента, в който родителят го наруши, за да задоволи нагона си, този човек е вреден за обществото и бива наказан. Защото ако едно момиче не може да има доверие на баща си и на братята си, на кой може да има?!

17

Бай Ставри

преди 6 години

Защо спирате такава "прекрасна" ромска традиция.Кръвосмешението е нещо нормално за братята роми.Оставете ги .

fallback