Снимка: Dnes.bg
fallback
Снимки, показващи как автомобил брутално е паркиран върху пешеходна пътека на възлов столичен булевард, станаха хит в социалните мрежи през уикенда.
 
Кадрите, заснети и публикувани в събота на обяд, предизвикаха истински бум в една от най-посещаваните страници във Facebook - тази на "Люлин".
 
На фотосите се вижда как шофьор на жълто "Сузики Алто" нагло е спрял возилото си върху пешеходна пътека и то по нейната дължина, а зад него майка бутаща количка се чуди как да пресече едно от най-натоварените трасета в Люлин - това на бул. "Джавахарлал Неру".
 
Колата е "кацнала" не само върху пешеходната пътека, но е и оставена невъзмутимо върху цялото дясно платно на трасето, по което се движи и тролей №7, чиято спирка се намира в съседство. 
 
Живеещи в тази част на квартала се свързаха с редакцията на Dnes.bg: 
 
"Вие сте най-популярната и посещавана интернет медия в България и се надяваме чрез вас да се вземат някакви мерки за подобни абсурдни неща в района. Подобна бруталност не е новина за това трасе и за тази пешеходна пътека.
 
Инцидентите тук са постоянно явление. Паркира се най-нагло и невъзмутимо, при забележка се търси саморазправа и се правят заплахи и закани. Все едно още живеем в мутренските времена.
 
Пешеходната пътека е тип "легнал полицай" и по нея непрекъснато преминават майки с бебешки колички и дечица от прилежащата ясла, ученици от близкото школо, както и възрастни хора, но дори и това не пречи на нагледците.
 
"Вечер пък този булевард се превръща в трасе за гонки и дрифтове. Полицаите естествено се правят, че нищо нередно не се случва и най-невъзмутимо си лапат понички в отсрещното заведение, написаха ни хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

възмутен

преди 6 години

Ако без различието на полицията бъде нарушено и глобят бързо водача 1000 лева, тои повече няма да спира повече така. Голямата глоба е най поучителната мярка. След нея нарушителите ще бъдат много дисциплинирани. Този водач освен голяма глоба, трябва да бъде и на проверочен изпит. Полицаите в този район когато са били на работа, трябва да бъдат санкционирани за без действието си. От такива глоби за без действие на полицаите на колегите им заплатите ще се увеличават. Справедливо нали.

35

Анонимен

преди 6 години

MEGDUBLOKOVITE PROSTRANSTVA TREBVA DA SE POLZUVAT SAMO ZA PARKIRANE NA KOLI--ZA RAZHODKA I IGRI NA DEZATA SI IMA GRADSKI PARKOVE.

34

1984

преди 6 години

Бла бла....На кой му пука ко стаа от тези дет требе да им пука???Само си чешем клавиатурите..

fallback