Снимка: Булфото
fallback

Истински коледен подарък са подготвили от Центъра за градска мобилност за жителите и гостите на София по празниците. 

В общо 8 от предпразничните и празнични дни около Коледа и Нова година, в София ще се паркира безплатно в "Синя" и "Зелена" зона.

Столичани и гостите на столицата могат да ползват безплатно зоните на 23, 25, 26, 27 и 30.12.2017 г., както и на 01.01.2018 година.

В списъка на дните с безплатно паркиране се включват още 24 декември и 31 декември – 2 недели, когато зоните за почасово платено паркиране "Синя" и "Зелена" по принцип не работят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Потърпевш

преди 6 години

На кого е нужен този прах в очите,нима не разбираме,че са си взели дълга и удобна коледна ваканция тези,които цяла година с измислените си правила,паркинги и скоби ни принуждават да откупваме собствените си коли,след като сме били свалени от тях.Има нарушение,да ми лепне на стъклото катаджията фиша за глоба,има срокове и места за плащане.Къде е обдусмана?

13

Анонимен

преди 6 години

Дори на снимката пише В РАБОТНИ ДНИ. Кой работен ден ще е авантата?????

12

Анонимен

преди 6 години

Важно е простолюдието да си мисли,че е на далавера.И че Партията прави нещо за него.В празнични дни зоните не работят така или иначе.Ама Цецовата пропаганда Работи с пълна сила.Ликувай народе,безплатно ще паркираш на празниците.

fallback