fallback

Общ преглед

Снегорин откърти ограничителите по велоалеята на булевард "Дондуков" в центъра на София. 

В старанието си да почисти падналия през нощта сняг, водача е изкъртил голяма част от пластмасовите ограничители в района на Английската гимназия, видя репортер на Булфото.

Oще по темата
Както е известно булевард "Дондуков" беше пуснат за движение преди няколко седмици след основен ремонт, а по цялото протежение беше изградена велоалея.

От Столична община признаха за инцидента. При снегопочистване по бул. "Дондуков", в участъка между бул. "Васил Левски" и ул. "Кракра" по невнимание снегорин е премахнал поставените ограничители, разделящи велоалеята от платното за движение. Това се посочва на официална страница във "Фейсбук" на направление "Транспорт и транспортни комуникации" в Столична община.

"Фирмата за почистване, извършила нарушението, ще възстанови разрушените делинеатори изцяло за своя сметка", се посочва още в публикацията .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Анонимен

преди 6 години

Адмирации за случайния инцидент! Тези велоалеи са безумие!

106

КРЕТЕН

преди 6 години

А бе хора,защо плюете по Фандъкова и Бойко? Те не са виновни за нищо. Има винаги един виновник за всичко и това е Иван Костов.Сега уверихте ли се,че пак той е виновен за всичко като ни изостави в лапите на банкенската му.тр.а?Сега ще го търсим Иванчо,но няма да го върнем. В замяна на това ще плащаме за водата такса задължение към обществото/разбирай крадците/,ще отнемат правото на хората които са болни да управляват МПС и т.н. и т. н. А вие продължавайте да гласувате за разните му "патриоти" .

105

КРЕТЕН

преди 6 години

Когато хората избират да ги управляват бездарници се получава точно това.Едно нещо вместо да се направи и заплати веднъж се прави по 5 пъти и плаща 6 пъти. Що за комисии и плесенясали мозъци са гледали проекта и не са съобразили,че София не е на екватора,а пада и сняг и трябва да се рине? Освен това къде са хората претендиращи за безопасността на гражданите? Как може да се наслагат стърчащи колчета които при евентуално падане на колоездач ще се набият в него ? Как може толкова некадърници в СГО

fallback