fallback

Общ преглед

Гражданин закъса с автомобила си на жълтите павета в проливния дъжд.

Наложи се служител на Пътна полиция да излезе от кабинката за регулиране на движението, за да избута закъсалия автомобил и да освободи движението по булевард "Цар Освободител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Boto

преди 6 години

Браво на полицая. То всъщтност няма значение каква му е професията, така, че браво на човека.Като се замисля когато съм минавал от там има доста хора и доста коли минават. А за съжаление не виждам друг да бута.Преди 20 дена една кола беше закъсала най-лява лента на Румънското посолство в 18 часа. Аз се влачих 20 минути от като я видях до пред нея. Слязох питах човека какъв е проблема. Оказа се, че чака 40 Мин някой да дойде да му даде ток. Е обърнах колата и за 5 минути се махнахме и двамата

13

Skunka

преди 6 години

Винаги съм твърдял, че не може да слагаш всички под един общ знаменател. Хора и хора. Мен лично ме бутаха двама, за да запаля. 2008г.

12

Анонимен

преди 6 години

Влязъл е в някоя локва и е качил вода в делкото. Или е свършил горивото което е по малко вероятно. Ако беше дизеларка можеше и през езеро да мине и нямаше да изгасне. С мойта дизеларка съм влизал в 1 метър вода без проблеми.

fallback