Снимка: архив "Булфото"
fallback

Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков"? Спорът за София сблъска ГЕРБ и БСП, протестиращи шестваха под прозорците на Фандъкова, а управляващи и опозиция не спират да се критикуват едни други.

Вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че случаят с бул. "Дондуков" е протест на БСП. По неговите думи "червените" искат Фандъкова да подаде оставка като част от "предкапмания на кампанията на БСП през 2019 г.". Саботаж или политическа акция е изравянето на паветата на бул. "Дондуков"?

Oще по темата

"Не съм очаквал нещо друго от г-н Биков. Очаквах дори да кажат, че ваденето на паветата е организирано от Москва. От камерите по ремонта на "Дондуков" се вижда човек, който вади паветата с ръка. Това е показателно за състоянието на настилката. БСП не е вадила павета, ние сме сериозна партия. По никакъв начин не сме яхвали никакъв протест", заяви общинският съветник от БСП Иван Таков пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" социалистът категорично подчерта, че партията подкрепя протеста на гражданите срещу некачествените ремонти, но по никакъв начин не е искала оставката на Фандъкова.

Според него слуховете за "червен бунт" се разпространяват от управляващите, тъй като цялата столица е недомислено разкопана и блокирана от разнообразни ремонти.

По темата взе участие и депутатът от ГЕРБ Зафир Зарков. Той посочи, че не може да потвърди изказването на Биков, но напомни, че БСП е извършвала далеч по-страшни неща през годините.

"Важно е да се каже, че Столичната община има тотално различна визия от последните години за реконструиране на булевардите. Именно ремонтът на "Дондуков" все още не е приет и одобрен от общината. Тъй че не може да се говори за "ремонт на ремонта". Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

extremist

преди 6 години

Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти" - КАК ДА НЯМА БЕ ? ЛИЧНО ВИДЯХ КАК НА НОВИЯ И ПРЯСНО РЕМОНТИРАН АМФИТЕАТЪР ДО МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ, МУ СЕ ОТЛЕПЯТ ПЛОЧКИТЕ; В ПАРКА НА СЪЩИЯ ТОЯ АМФИТЕАТЪР НОВОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ Е КАТО БЛИЦ В ДИСКОТЕКА, ПО ТАБЛАТА НАОКОЛО ОЩЕ СТОЯТ ТРАНСПОРТНИТЕ КУКИ И ТОВА ЯСНО ПОКАЗВА ПРИЕМАТЕЛНАТА КОМИСИЯ ЩО ЗА СТОКА Е....

78

extremist

преди 6 години

РЕМОНТ НА ГЕРБ=УРАГАНА "КАТРИНА" (БЕЗ ДУ*ХАНЕТО НА ВЯТЪРА, ЧЕ СЕ ВДИГА МНОГО ШУМ И НЯМА КАК ДА СЕ КРАДЕ)

77

extremist

преди 6 години

Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков" - КОГАТО "ДОНДУКОВ" НЕ БЕШЕ "РЕМОНТИРАН" , НИКОЙ НЕ МУ ВАДЕШЕ ПАВЕТАТА. ЩО ЛИ ??????????

fallback