Снимка: архив "Булфото"
fallback

Полицията разплете жестокото убийство в столичния квартал "Хиподрума".

Както Dnes.bg писа мъж бе открит застрелян снощи около 19:30 часа.

Жертвата е 46-годишен мъж, който освен, че е прострелян, е и обезглавен.

Oще по темата

Убийството е станало в гараж, който жертвата, ползвал като работилницa, съобщи Нова тв

За престъплението е задържан 46-годишен мъж, приятел на убития. Той е арестуван в дома си.

По първоначална информация жертвата и арестуваният за убийството са се познавали от много години и са били в близки отношения.

Най-вероятната причина за престъплението е любовен триъгълник.

По първоначална, непотвърдена информация, оръжието, с което е извършено убийството, е законно притежавано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

позната на семейство

преди 6 години

убиеца е бивш приятел на жената на убития, те имат законен брак и дете на 4 месецакакъв триъгълник? Тоя психар просто не можа дасе примири че тя го остави и се омъжи за Борислав! Знаят го кой е да го приберат и смъртна присъда! Остави две деца сирачета

52

Гражданин

преди 6 години

Продължение:Дори и да е имала отношения, това ли е начина за разрешаване на такива проблеми. Всички тука да не сте първи и последни на жените си. В БГ голяма част от хората смятат жените си за собственост, като крава или друго стопанско животно. Да ама не, те са нежни същества и когато няма чуства и нещата не вървят се намира човек с който да се чуства добре, така е и при мъжете. Не мога да повярвам че всички не осъждате това УБИЙСТВО. Няма оправдание за отнемане на човешки живот. ОПОМНЕТЕ СЕ!

51

Гражданин

преди 6 години

Гледам безброй коментари, чета ги и си мисля възможно ли е толкова хора да мислят по този начин: па как били гейове, па как тя била виновна, па как онзи що бъркал в гащите на жена му. Не е възможно да има нормален човек приемащ или оправдаващ постъпката на убиеца. Упомнете се хора, а дали е било така или онзи е бил болен ревнивец психопат. Време е да излезем от каменната епоха и да бъдем модерно общество. Тая жена дори и да е имала отношения с убития.

fallback