Снимка: "Булфото"
fallback

Общ преглед

Убиецът от "Хиподрума" не е задържан. Това обяви официално говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Тя уточни и че причината за кървавата разправа е най-вероятно битов конфликт. Убитият мъж е ключар.

Oще по темата

Както Dnes.bg писа 46-годишен мъж бе убит снощи в столичния квартал "Хиподрума". Първоначално се появи информация, че убиецът е задържан и бе уточнено, че той е дългогодишен приятел на убития.

Първата версия бе, че жестокото престъпление е резултат от любовен триъгълник.

След сигнал полицаите намерили мъжа с куршум в корема и с прерязано гърло. Убитият мъж няма криминални регистрации.

Според информация на "Булфото" мъжът е използвал за работилница гаража, в който е бил убит.

Тялото на жертвата е било намерено от хора от квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

"кървавата разправа е най-вероятно битов конфликт"Нещо не ми е ясно. Убийството при битов конфликт, не е ли убийство? Може би е намаляващо вината обстоятелство? Или в закона има специален раздел за такива случаи? Последния ми въпрос е, мога ли да убия някой прокурор и да предирам че това битов конфликт?

28

Анонимен

преди 6 години

Защо направо не напишете, че КИЛЪРЪТ не е АРЕСТЕД, защото думите убиец и арестуван са твърде някак си БЪЛГАРСКИ.

27

Анонимен

преди 6 години

Официално - Килърът има дебели връзки или пък да не би да си е платил някъде, където трябва?Да не мудат и медал?Потресаващо е, че за убийство не задържатЗа дрога също не задържат.Виддя се в Пазарджик, че и за ислямизъм не задържат.За ромската "битова" престъпност, също не задържат.Интересно, щом тези ги водят като дребни и незначителни дейности, за какво изобщо имаме съд, прокуратура и заттвори?Всъщност, за какво задържат?Кое е престъплението, което може да извади съда от летаргията му?

fallback