Снимка: архив "Булфото"
fallback

Големите ремонти в София са пред завършване. В събота ще бъде отворен за движение бул. "Дондуков“, който е затворен от началото на лятото.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова обеща, че в четвъртък ще бъдат пуснати колите и по  бул. "Тодор Каблешков".

От общината обещават, че до края на месеца и площадът пред НДК също ще е готов за европредседателството, информира "Дарик“.

Oще по темата

По бул. "Тодор Каблешков" довършителни дейности ще има до края на месеца. "Ще се довършват тротоарите и ще се правят други довършителни работи, но движението ще бъде пуснато“, обясни градоначалникът.

Най-дълго чаканият край на уличен ремонт в София, този на бул. "Дондуков“, ще приключи в събота. Това ще стане след редица изменения в проекта, отлагания на завършването и ремонт на ремонт на ремонта. 

"След приключването на обектите ще започне тяхното приемане, тоест ще минат комисиите, ще огледат всичко дали е наред. Това предстои", обясни Фандъкова.

До края на ноември ще приключи и работата по бул. "Монтевидео" в "Овча купел", както и по площада пред НДК, през който след месец и половина ще минават европейски гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

До кога шеб търпим простотиите на тази пейзанка Картофелия, не знам?? Милиони откраднаха от парите за София. И от ЕС нищо по въпроса, явно не им дреме за България. Така си тънем в кражби и нищета, в измами и бсндитизън, във все по-нарастваща агресия. Тя ще избие някой ден и тогава Картофелия да му мисли, както и останалите крадци от СО.

3

Анонимен

преди 6 години

Извършването на ремонт където и да е в Бг. изобщо не гарантира,че до година-две този участък няма пак да има нужда от ремонт.Е това е проблемът.И така до безкрайност.Това е любимия,узаконен начин за кражби на ГЕРБ.А София става град със все по-огромни задръствания заради ремонтите

2

Щирлиц

преди 6 години

За европредседателството всички каруци боядисани в евроцветове!

fallback