fallback

Общ преглед
Съвсем скоро шофьорите ще имат директна връзка от Северната скоростна тангента до АМ Тракия по нов 8-лентов път. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Той допълва, че днес е проверил напредъка на ремонта на източната част на Околовръстното шосе.

"Разпоредих още тази вечер да се поставят камери за наблюдение, защото ме информираха, че вече са започнали да се правят гонки", пише още премиерът в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анонимен

преди 6 години

На снимка No 6: Тримата глп.ци и Багерът. Или ВожДЪТ и Мажете МУ. За спомен - с обИЧ и лиБов.

92

Анонимен

преди 6 години

2051-ва година. На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината. ТОЙ ОБЕЩА да вдигне пенсиите с ТРИ ПРОЦЕНТА.На плах въпрос от заблудил се чуждестранен журналист, преминал незнайно как през охраната, ЗАЩО досега не са вдигнати, Борисов гневно отговори, че затова е виновен Станишев и Костов

91

Анонимен

преди 6 години

До мутирал ген"България не е ли една еднопартийна комунистическа държава, ръководена от т.н. "герб" - мутирал ген на БКП?" Баш такава е .Живков си имаше едно БКП, послушковци, колкото да вика че не е баш диктатор, за пред хората , де, иначе насаме се кефеше като му кажат : "Господи" Борисов сега си има едно ГЕРБ, пълно със същите хора впрочем, колкото за пред Европата, а иначе и той се кефи на същото. И е едноличен диктатор. Най-умният, най-Красивият, Най-червеният, най-Игривият(на фу)

fallback