Снимка: архив, БТА
fallback

Полицията в София изяснява случай на смърт на 27-годишна жена в болница "Майчин дом". Жената е починала преди дни след раждане, като роднините ѝ твърдят, че към момента нямат никаква информация за причините за смъртта.

Младата жена е била на лечение допреди дни в частна гинекологична болница в София, но оттам са я премесили в "Майчин дом" заради двустранна бронхопневмония.

В момента екипи на 4-то РПУ изясняват какво точно се е случило и каква е причината за смъртта на младата жена, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Zdr

преди 6 години

Частната болница е д-р Щерев. А преди раждането ни казаха всекви измишльотини те не знаеха от каде идва тази температура и все още не са ни казали сестра ми не е била болна от този синдром HELlP просто я убиха.На 27 години си отиде болката ни е много голяма.Цялата остана е там че в България нямаме добри лекари по цял свят първо майката спасяват след това бебето в България първо бебето а майката ако ще живее да живее.На 22 е трябвало да изкарат бебето а не на 23 Щеравската болница са я задържали

15

zdg

преди 6 години

Стига ни занимавахте с тея мазни *** и цветнокожи майму.ни!! Нне стига, че не плащат осигуровки, мърсят, крадат, убиват-но освен това искат първокласно медицинско обслужване!! За да искат нещо-първо да се научат да дават и да си плащат! Представете си за какви *** става дума-кръстили си *** Итън?!? Вероятно на Итън Хоук....

14

Анонимен

преди 6 години

Глупости!Шведка е!Радвайте се!!!

fallback