Снимка: архив Bulphoto
fallback

Коригирани са пропуски от неприключилия още ремонт на столичния бул. "Шипченски проход" и бул. "Асен Йорданов", съобщи "Пътища и съоръжения" ЕАД.

Става ясно, че по време на последните дейности от реконструкцията на булевардите е отчетено отклонение в износващия пласт на асфалта. По искане на Столичната община и строителния надзор на проекта пътната настилка е подменена.

Oще по темата

Повторно са асфалтирани участъците от пътните платна и са отстранени неравностите.

Компанията поднася своите извинения на всички граждани за причинените неудобства по време на ремонта, е посочено още в съобщението.

Те са отбелязали, че са предоставили на Столичната община обект, който в момента напълно отговаря на изискванията към проекта и е изпълнен с необходимото качество.

"Ще извършим всички допълнително възложени дейности. Дружеството има капацитета да продължи изпълнението на оставащата част от договора. Въпреки допуснатите пропуски по време на строителството конкретно на този обект "Пътища и съоръжения" ЕАД декларира, че има ресурси за качествено изпълнение на пътни инфраструктурни обекти", е отбелязано в съобщението на дружеството.

Припомняме, че заради лошо качество на ремонта на "Шипченски проход" на "Пътища и съоръжения" общината вече наложи санкции за над 600 хил. лева. Договорът е общо за около 8 млн. лева., като първият етап тази година струваше 2,5 млн. лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

КрадИ, крадИ не мисли..

7

123

преди 6 години

До Какво реветеМечтите ти се сбъдват, виж с президента

6

Какво ревете

преди 6 години

Пожарникар ни е многомандатен премиер. Другият път някои старшина и ще цъфнем още повече.

fallback