Снимка: Архив, Булфото
fallback

Мъж се барикадира в апартамента си на втория етаж в блок в София, а полицията отцепи района около дома му на ул. "Чаталджа".

С него са майка му и сестра му, но опасност за техния живот или за този на съседите му няма.

Властите предадоха, че в апартамента му е забелязана моторна резачка, но засега не е използвана.

Мъжът има престой в психиатрично заведение. Освободен е, за да се лекува вкъщи с предписани лекарства, но спрял да ги взима.

Говорител на полицията обясни пред репортера на Bulgaria ON AIR Миглена Георгиева, че това е третият подобен случай на същия адрес за тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Целият град се е барикадирал в домове от тухли и бетон. Трябва да ги заселят в палатки.

12

?

преди 6 години

Нещо ни успиват. Ако няма опасност за близки и съседи защо полицията отцепва района. Жалко е, че държавата гледа да се оттърве от психично болните като ги прати в къщи. Никой не следи състоянието на тези хора, не се хоспитализират дори при нужда. Нали не гласуват и немогат да се оплачат - затова са на произвола.

11

Нашенска картинка

преди 6 години

Обяснявам за тези, които не познават добре София.Улица "Чаталджа" е в самия център на града, успоредна е на бул. "Дондуков" и минава съвсем близо до ИСУЛ.Или казано с други думи, макар да е тясна уличка, там ежедневно минават много хора, неподозиращи, че са в непосредствена близостдо луд човек, който периодично предприема действия, налагащи полицията да отцепва района.И този луд има под ръка моторна резачка!Съчувствам на болния човек и на неговите близки, но по ми е жал за случайните минувачи

fallback