Снимка: архив "Булфото"
fallback

Зоните за платено паркиране в София от днес са с удължено работно време. Синя зона и Зелена зона вече ще работят от 8.30 часа до 19.30 часа в делнични дни.

В събота Синя зона ще работи до 18.00 часа, а не както досега - до 14.00 часа.

От днес влиза в сила разширението на зелена зона в районите "Средец" и "Лозенец".

Маркировката е поставена, а екипите на ЦГМ ще проверят всяка улица за поставени знаци и ще подменят стикерите за работното време на зоните за платено паркиране.

Ще работят и три пункта за издаване на винетни стикери - на метростанциите Европейски съюз и НДК и на ул. "Будапеща" 17, от 7.00 до 17.00 часа.

Ръководството на ЦГМ ще бъде на терен и ще контролира работата по промените в зоните.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

ошфорка

преди 6 години

толкова ли е сложно да се заемат архитекти строители и да направат една нормална система на градския траснпорт с паркинги и тн а не само плямпане лъжи и въртене на пари само за метро и евро ценности пре(це)дателства се говори

42

орние копание еб+ние

преди 6 години

а паралелно с тея зони защо не направихте паркинги около центъра а не само да рисувате асфалт да зимате пари и да мъчите хората с скапиня градски раздрънкан транспорт който даже не достига до някой квартали или е на 1 час само говорене евротъпанарщина и прословутото метро започнато от тато довършено от охранителя му с евросредства и японски турски фирми щот ако беха наши и това немаше да има

41

аз

преди 6 години

До Браво!Къде са паркингите,приятелю

fallback