Снимка: архив Булфото
fallback

Кола помете и уби жена на пешеходна пътека в София.

Трагедията стана на кръстовището на бул. "Никола Вапцарова" и ул. "Атанас Дуков".

Загиналата жена е на 67 години.

Инцидентът е станал в 6:55 часа, съобщиха от столичната полиция, цитирани от "24 часа".

Според информацията до момента жената е починала на път за болницата.

Шофьорът на колата е на 43 години. Той е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.

На мястото се извършва оглед, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Ужасия

преди 6 години

Коментирайте каквото щете, но сутринта минах сигурно към 7:10 покрай мястото на трагедията и ми се сви душата рано сутринта като видях жената просната на булеварда. Имаше две спрели коли на средата на булеварда и шофьорите се суетяха около жената, която лежеше неподвижно. Още тогава си помислих, че е починала ня място. И всичкото това сигурно става на 200м от болница Токуда, беше още тъмно, а и тя беше в тъмни дрехи и тоя светофар е много кофти и превключването му за пешеходците промениха скоро.

25

Факт

преди 6 години

На това кръстовище има светофар. Жената на червено или зелено ли е пресичала, светофара работел ли е, колата с каква скорост се е движела, ... Като разберем фактите може и да коментираме. Обобщенията за всички шофьори или пешеходци са формена глупoст, но за съжаление коментариите преди мен масово са такива.

24

Анонимен

преди 6 години

Лека пръст на жената. Случай от вчера, вечер 18.30 ч., вали, жена на видима възраст 40 годи скочи да пресича без да си вдигне главата и да се огледа, на място без пешеходна пътека, беше се завила с шал, качулка и носеше чадър който й опираше в главата, нито вижда, нито чува какво се случва около нея. Хвърли се пред колона от коли. Добре че караха бавно заради дъжда и спряха навреме, а тя не реагира и не разбра какво можеше да стане. Така, че е прав колегата да пита в такива ситуации кой е винове

fallback