Снимка: Булфото, архив
fallback

Очакваме доста автомобили да влязат в столицата – около 50 000-60 000 най-малко.

Това заяви началникът на отдел "Пътна полиция"към Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Тенчо Тенев във връзка със засиления трафик заради поредицата от почивни дни пред агенция Фокус.

"Засега трафикът не е много интензивен, но може би в следващите няколко часа ще се завиши. В момента движението е нормално на всички входове на София. Твърде вероятно е след 18.00 часа да има по-сериозно движение на автомобили", коментира комисар Тенев.

По думите му на всички входни артерии има полицейски екипи, които, ако се наложи, ще регулират движението или ще подават сигнали и ще изключат светофарните уредби.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

10

преди 6 години

Съгласен с 10! Преди 10 г. София беше много по-спокойно и привлекателно място, но селяндурщината е нужна на властта! Иначе - нищо против хората от страната, дошли в столицата - част от тях формират интелектуалния, бизнес-, артистичен и друг елит на нацията. Но другата част носят със себе си навиците - чалга, разходки по анцуг, "брат", провинциални "майки" с колички по кафетата, засмукали цигарите и др.

17

Qwerty

преди 6 години

Живеете в олюпени панелки на по 10 етажа, нямате къде да паркирате, пред блока газите кал и вода, в тузарските ви села няма канализация и асфалт, дишате най-мръсния въздух в ЕС, висите по 2 часа на ден в задръстване, говорите на диалект. И въпреки всичко се гордеете, че сте столичани. Интелигентен човек по-скоро би се срамувал.

16

Киров

преди 6 години

До Анонимен Като не си в час не пиши глупости! Има си адресна регистрация и ако собственик с нотариален акт не декларира съгласие неможеш да се регистририраш!

fallback