Снимка: Булфото, архив
fallback

ТЕЦ "София Изток" ще спре работа в периода от 0.00 часа на 30 август до 11 септември.

Без топла вода ще останат клиентите от ж.к. "Дружба" 1 и 2, Промишлен район "Гара Искър", ж.к. "Младост" 1, 1А, 2, 3, 4, ж.к. "Дървеница", кв."Мусагеница", кв. "Витоша", ж.к. "Студентски град", ж.к. "Изток", ж.к. "Изгрев", ж.к. "Дианабад", ж.к. "Лозенец", ж.к. "Гео Милев", кв. "Яворов", кв. "Иван Асен Втори", ж.к. "Подуене център", кв. "Редута", ж.к. "Слатина", кв. "Цариградски комплекс", Академия МВР, ВТУ "Т. Каблешков", м. "Къро", кв. "Полигона", НРТЦ, ЗИТ, БАН-ХМС, БАН-Враня, резиденции.

Oще по темата

По време на спирането на централата ще бъде въведен в експлоатация рехабилитирания магистрален топлопровод, аварирал през зимата, припомнят от ТЕЦ - София. 

С оглед минимизиране на неудобствата за потребителите, графикът за спиране на централата е съчетан с профилактиката на газоснабдяващите съоръжения, като в същото време ще бъдат извършени и основни ремонти на съоръженията в централата.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството - www.toplo.bg и във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg.

За времето на ремонтите на абонатите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено в месечните съобщения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 6 години

ДРУГАТА ПОЛОВИНА НА СОФИЯ ДА НЕ ЗАВИЖДА, ТЕ СА НА РЕД СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ.А СМЕТКИТЕ СЕГА ГИ НЯМА, НО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ДОЙДАТ, НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ. И КАТО ГИ ВИДИТЕ, ЩЕ АХНЕТЕ. НАЛИ ГИ ВДИГНАХА С 20 % ЗАРАДИ ГАЗА...

50

Печални факти

преди 6 години

Една държава,в която всичко е объркано и с главата надолу. Най- объркани са гражданите и .Хаос и какафония,но на тях си им харесва.Няма да пиша повече,защото всяка втора дума в този форум се изтрива като нецензурна .....А,някога бяхме велик народ и просперираща държава. ....Последният да затвори вратата..

49

До баш Тъпyнгepa

преди 6 години

Първо в соц България нище НЕ НИ построиха, а всичкото си ГО построихме сами - поколения строиха социализЪма, работеъки ангария. Но не бяха селскостопански бригади, ленински съботници, принудително удържане на средства от заплатата за да строим паметници величаещи окупатора и т.н.т. И второ, ти си тоя дето реве тука - прочети си пак постовете. Явно си бил голям изедник, и голям е бил келепира през соца на наш гръб, та ти липсва. Да, ама свърши!

fallback