Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Пек, студ – кипи усилен труд... по столичния булевард "Донкудов". Макар да прилича на бойно поле, строителите обещават, че до две седмици реденето на паветата ще е готово, за да могат правителствените коли безпрепядствено да стигат до сградата на МС.

По всичко личи, че ремонтът на бул. "Дондуков" ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините, алармираха преди дни от "Спаси София".

Oще по темата

"Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път - той се изпълнява по същата стара и неработеща технология. В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета...", отбелязаха от "Спаси София", като отправиха апел към кмета на София Йорданка Фандъкова Столичната община незабавно да нареди на фирма "Трейс" да преправи всички констатирани дефекти, да санкционира надзора и да гарантира, че този булевард ще бъде изпълнен качествено.

В отговор на това столичният кмет заяви, че реконструкцията на булеварда се наблюдава от специалисти, а каменните блокчета се редят от най-добрите павьори.

Фандъкова обяви, че до края на октомври ще завърши реконструкцията на столичния булевард "Дондуков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Курти

преди 6 години

Колеги, минете покрай Английската гимназия и погледнете пропадналия "нов" тротоар. Изглежда по-зле от нужника в бащината къща на кмета на Град София, някъде из далечните села на Милата ни Татковина, където крадливата учителка по руски език в момента слага буркани за зимата.

55

Лошо ми е

преди 6 години

Браво, браво! Пак статия с правописни грешки... Преди да се "информирате" първо се образовайте! БезпрепяДствено, ама друг път.

54

Какво се чудите

преди 6 години

При капитализма е така. Купувсш си печка,хладилник или телевизор,живот- пет години. После- нови,че да не ти омръзнат. В къщи все още ползвам един 40год хладилник,който си работи като звяр. Иначе,два нови нямаха дълъг живот. Някога се ценеше повече качеството. Имаше и резервни части. Сега ползваш и ....хвърляш,иначе фирмите ще фалират. Същото е и с ремонтите,ама те не могат да издържат и 5 год. Еми,на нашите фирми трябва да се подсигури работа,а на поръчителите- полагаемото.

fallback