Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общ преглед

Пек, студ – кипи усилен труд... по столичния булевард "Донкудов". Макар да прилича на бойно поле, строителите обещават, че до две седмици реденето на паветата ще е готово, за да могат правителствените коли безпрепядствено да стигат до сградата на МС.

По всичко личи, че ремонтът на бул. "Дондуков" ще влезе в историята като един от най-лошите ремонти, изпълнявани в София през годините, алармираха преди дни от "Спаси София".

Още по темата

"Паветата се редят на вълни и бабуни с фуги по няколко сантиметра, бордюрите масово са замазани отгоре-отгоре, а релсовият път - той се изпълнява по същата стара и неработеща технология. В крайна сметка в криво кофрирания бетон пак има трупчета...", отбелязаха от "Спаси София", като отправиха апел към кмета на София Йорданка Фандъкова Столичната община незабавно да нареди на фирма "Трейс" да преправи всички констатирани дефекти, да санкционира надзора и да гарантира, че този булевард ще бъде изпълнен качествено.

В отговор на това столичният кмет заяви, че реконструкцията на булеварда се наблюдава от специалисти, а каменните блокчета се редят от най-добрите павьори.

Фандъкова обяви, че до края на октомври ще завърши реконструкцията на столичния булевард "Дондуков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар