Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Убийството в ж.к. "Лагера" е извършено с незаконно притежавано оръжие. Това каза директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов във връзка с извършеното в квартала убийство по-рано през деня.
Oще по темата
"Към момента мога само да кажа, че има простреляно лице, което е починало – 42-годишна жена. Убиецът е задържан в 6-о Районно – 64-годишен мъж", потвърди ст. комисар Иванов.

По думите му за сега е рано да се каже какви са мотивите за убийството.

"Все още текат процесуално-следствени действия и не са приключили огледите", уточни още той, предаде "Фокус".

Както Dnes.bg писа по-рано, Венцислав (Стойне) Василев е прострелял съпругата си в столичния квартал около 15:00 ч. днес. Той е имал ограничителна заповед спрямо жертвата.

По непотвърдена информация, 42-годишната жена в този момент е била в заведение със своя приятелка. Когато видял съпругата си на улицата, Василев излязъл от автомобила си и стрелял в нея 4 пъти.

След като я застрелял, той сам е отишъл в 6-о РПУ и се е предал на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Този човек има изстреляни над 330 000 патрона с автомат калашников (АК47) сребърен медал по стрелба с АК47 на световно първенство. През втората световна 3-4 войника са изстреляли колкото той сам :) оръжието е съвсем законно ебани медий :)

16

Нов закон

преди 6 години

На всички мъже под 40 години да им се разрешава да носят само пластмасови пистолети, тип - играчка, на всички мъже над 40 години да им се отнемат за всеки случай!

15

Flow

преди 6 години

Съдружията не са стихията на много български предприемачи. Историите как двама приятели създават общ бизнес, но след години се разделят, са вече традиция. Сегашната е различна с това, че става въпрос първо за дует, прераснал в трио. А е и за голям бизнес - от 400 млн. лв. годишно. Героите на тази бизнес раздяла са основателите на хранителния холдинг "Белла България" Венцислав Георгиев и Жорж Веселинов, и създателят на компанията за хранителни съставки "Пик - ко" Димитриос Виндзилеос. А новината е, че 22 години след основаването на холдинга, Георгиев излиза от компанията.Официално той напус

fallback