Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общ преглед

Нови тапи се образуват в района на "Орлов мост" заради ремонта, който започна на 11 август и се очаква да продължи до 24:00 часа на 20 август т.г. Поради тази причина е забранено влизането на пътни превозни средства по входното пътно платно на бул. "Цариградско шосе" (от страната на сграда "Царевецъ") от края на разделителната ивица /ул. Виктор Юго/ до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" /източно пътно платно/. Движението ще се извършва двупосочно в срещуположното пътно платно.

Още по темата

Изцяло сменена ще бъде настилката на кръстовището на Орлов мост и няколкостотин метра нагоре в посока "Плиска" заради деформациите на асфалта. Ще бъдат положени няколко пласта асфалт, които да поемат тежкото движение.

"Проектът ще трае около 2 седмици и ще струва близо 200 000 лева", поясни по-рано заместник-кметът на столицата по направление "Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев.

В рамките на този срок се налага промяна в някои от маршрутните линии на градския транспорт, а някои спирки са временно закрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар