Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

От тази вечер започва ремонтът на кръстовището на "Орлов мост". Движението няма да бъде спирано, но ще бъде значително ограничено.

За предпочитане е шофьорите да избират алтернативни пътища, ако има как. Очакват се промени и в спирките на градския транспорт.

Това каза заместник-кметът на столицата по направление "Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев пред Bulgaria ON AIR.

"Кръстовището на "Орлов мост" е едно от най-натоварените в столицата. Целта на ремонтните дейности ще бъде да постави настилка, която да издържи на тежкия трафик. Проектът ще трае около 2 седмици и ще струва близо 200 000 лева", обясни още Крусев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Кон

преди 6 години

Не през две години - всяка година, че и по няколко пъти ремонтират Цариградско. Според мен за да крадат с най-малко разходи, т.е. повече пари да им остават на крадците. А защо няма воля населението да ги изгони от власт и не допуска повече, е загадка за мен. Според мен, няма бъдеще българската нация.

9

Проект?!

преди 6 години

Цитат: Проектът ще трае две седмици ....Проект не може да трае някакво време. Проект на български означава нещо съвсем друго, но може ли да се очаква тези от ГЕРБ да знаят български...

8

ББ

преди 6 години

Въпрос до ББ и неговите привърженици - ЗАЩО ПРЕЗ 2 ГОДИНИ ИМА РЕМОНТ НА ОРЛОВ МОСТ И ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НОВАТА НАСТИЛКА ИМА 10 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ ?

fallback