Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Чисто гол мъж е изкочил на пътното платно и е легнал върху осовата линия пред автомобилите на столичния булевард "Васил Левски".

Oще по темата

Сценката е станала около 9:00 часа тази сутрин и е била зеснета от жена, която публикува снимките във Facebook групата "Забелязано в София".

Авторката споделя, че младият мъж легнал на платното непосредствено преди светофарът на близкото кръстовище да даде зелен сигнал за автомобилите. Не е ясно какво е подтикнало мъжа да направи това.

В социалната мрежа случилото се предизвика голям интерес и хората се чудят какви може да са мотивите му - изгубен бас, психично заболяване, алкохол, наркотици или нещо друго.

Някои смятат, че това може да бъде и някаква кампания, защото това е поредният подобен случай в София през изминалите дни.

Вчера в интернет се появи клип с гол велосипедист, каращ колелото си на "Цариградско шосе", а много потребители споделиха, че са го видели на различни места в столицата.

Само няколко дни преди това пък гол мъж излезе на централния булевард "България" и седна на платното, като сериозно затрудни движението. Тогава полицаи и медицински екип успяха да преместят на тротоара мъжа, който бил видимо неадекватен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Отечествен Фронт

преди 6 години

Правителството на ОФ "Прави комунисти" от Народния съюз на Интернационала ще се бори за изкореняването на ***.де.р.астията и с0д0мията от съвременното българско общество. Слава на Маркс и Енгелс: блюстителите за народни права и справедливост! Слава на Българската народна армия и народната милиция! Ще се върнат.....

61

Червеноармеец

преди 6 години

Демокрацията в България повреди много хора......

60

Пак съм Минаващ

преди 6 години

Алоооо, ти, който си сложил минус на коментара ми, какво точно не схвана от него? Дай поне едно логично обяснение за минуса ти. Заради ей такива като теб България загива!

fallback