Снимка: Булфото
fallback

Изгорелият кран, с който трябваше да бъде преместен паметникът пред НДК, е натоварен и чака да бъде транспортиран.

Вчера и днес работници разглобяваха машината, очаква се тази вечер транспортирането на извънгабаритния товар да започне, съобщиха от Столична община, цитирани от „Булфото“.

При товаренето на изгорелия кран днес проблем се оказаха част от клоните на дърво, което бе по трасето за извозване на повредената машина. Работници изрязаха част от короната му, като допълнително го обезопасиха с въжета.

Въпреки това няколко клона бяха счупени при преминаването на единия от крановете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте да го превозвате в час пик, когато хората се връщат от работа. Така де - изгорихте ни кранчето - ще се попържите малко в задръстването. Не много - 3-4 часа. Умници - да го бяхте нарязали на място. За чий *** ви е изгорял кран? Не - ще превозваме ЦЯЛ изгорял кран!

19

Софиянец от Тина

преди 6 години

..дърт съм, но съм на ръба да се метна на Райан Ер и да гледам сеира от далеч. Може да разнасям пици, но поне няма да ме е яд, и детето ми няма да израстне сред ц.гани. Някой ден... може би децата на моите деца ще освободят България, така както е ставало и в миналото - винаги свободата на нашия Народ е дошла от вън.

18

Софиянец от Тина

преди 6 години

...бил съм в редица столици, където метрото се разширява и строежа на метростанция ангажира едно кръстовище, или участък от 200м от булевард, при което, предварително от изпълнителя се изгражда алтернативна отсечка, ненанрушаваща организацията на движение. Тук тЪпата офца е затворила половината център!?, реди ПАВЕТА?! събаря паметници?! за десетки милиони от МОИТЕ ДАНЪЦИ?!?

fallback