Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Споразумение между кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и инвеститорът "София рисорт" ООД бе разпратено до медиите от инициативата "Заедно за Младост". Зад нея седят отреклите се от Иванчева жители на комплекса, помагали й по време на предизборната кампания през есента.

Oще по темата
Дружеството бе започнало да строи законно в пространството до бл. 70 в "Младост 1", но Иванчева със своя заповед спря градежа. В началото на април забраната бе отменена, но не стана ясно защо. В понеделник вечерта се появи споразумение, което разкрива истината, пише "Труд".

В него е записано, че след извършени съответни проверки, районната админстрация няма каквито и да било претенции и възражения относно правото на собственост върху имота и строежа върху него. В замяна на това инвеститорът е поел ангажимент да няма претенции от финансово или друго естество към район "Младост" и в частност към лицето Десислава Иванчева за евентуално претърпени от дружеството вреди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

...

преди 6 години

Еми какво да направи, да я осъдят ли, като всичко му е изрядно на "инвеститора"? Нека Фандъкова да го спре!

20

Анонимен

преди 6 години

Искам и аз да съм кмет, ще раздам всички градинки!

19

Анонимен

преди 6 години

Когато дойде СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В БЪЛГАРИЯ / ЛОЗУНГА БЕШЕ ЧЕ ВИ ОСВОБОЖДАВАМЕ ОТ ФАШИЗМА/ В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ МОНАРХИЯ И БЕ З ДЕСЕТКАТА НА БОГАТИТЕ В ЕВРОПА.МОСКОВЧАНИТЕ ПОЧНАХА ДА ГРАБАТ ОТ СЕЛА МАГАЗИНИ ОТ ГРАДОВЕТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИНА ГОДИНИ НАСТАНА ЯКО КРАДЕНЕ.. ПОСЛЕ СЕ ЗАБРАНИ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. ОТНЕХАСЕ ЧАСТНИТЕ КАМИОНИ РЕИСОВЕ ФИРМИ ВСИЧКО В ПОЛЗА НА БКП И КПСС. ЧЛЕН ПЪРВИ ОТ УСТАВА НА БКП

fallback