fallback

Столичното метро в посока Обеля - Център на линия 1 не се движи, съобщиха читатели на Dnes.bg.

Има влак, блокиран на метростанция "Софийски университет Св. Климент Охридски". Заради това и всички влакове по предишните станции към центъра също са блокирани.

От "Метрополитен" съобщиха, че става въпрос за технически проблем с влак. Повредата ще бъде отстранена възможно най-скоро, увериха от пресцентъра.

Малко след 9 движението по линията беше възстановено.

*Информацията е актуална към 9:26 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Пенчо

преди 6 години

Много са си хубави руските влакове. Руските влакове са чисти и нови,а ако получаваме влакове от Западна Европа,то ние като техни слуги ще получаваме влакове 10 употреба! тая *** Европа ни докара до унищожение и постоянна уплаха!

20

Пенчо

преди 6 години

Продължение:2) Мюсюлманите искат да ОТМЪСТЯТ на невинни гърци,българи и сърби,че тези три балкански народа искат да се ОСВОБОДЯТ от турското иго и робство. Турците са търгували по онова време с невинни гърци,българи и сърби. Правили са ги роби и са ги изпращали къде ли не. Мюсюлманите не могат да простят на гърците,българите и сърбите ,за дето с РУСКА помощ сме станали свободни държави. Имайте и тези разсъждения в главите си.Това е моето скромно мнение.Но хубаво е,че не е било терористичен акт

19

Пенчо

преди 6 години

Продължение:Помислих си следното: да не би да има някакво терористично действие в метрото. Сега разбирам,че не бях прав. Но нека да си помисли следното :Защо африканците,арабите и азиатците нападат и избиват бели хора (европейци). Ще ви обясня защо. Защото:1) африканците и поробените от западняците народи искат да ОТМЪСТЯТ на западноевропейците за техните гаври над африканските и арабските им прадеди. Тук подкрепям тяхната мъст,защото западняците са врагове и на нас,българите. Мразя Европа

fallback