Снимка: Reuters, архив

Част от столичния квартал "Младост" все още е без топла вода. Софийската "Топлофикация" неколкократно удължава срока за възстановяването на топлоподаването в района.

Хората в квартала недоволстват заради продължаващите неудобства.

В "Младост" 3 топла вода няма от 9 май, заради ремонти. Дружеството удължава крайните срокове за възстановяване на услугата вече три пъти.

Живеещите в района са крайно недоволни и очакват компенсация. Някои се справят с бойлери, а други – с бързовари, разказва bTV.

От "Топлофикация" обявиха, че лошото време и проливните дъждове са довели до срутване на земни маси в изкопите.

Нуждата от укрепване на тези изкопи е причината да се забавят ремонтите. 

Коментари Напиши коментар

13

Джоджо

преди 5 месеца

Имате уврътна кметица оплачете се

12

Шаран-БГ

преди 5 месеца

Един селски кмет, за това е кмет - всички да го попържат ! Какво остана да е столичен кмет? Ама не е съвсем така............Ако има съвестна прокуратура в РБ, просто ще прегледа "спестяванията" и "недвижимите имоти" на всички архитекти и служители/ и техните близки -те знаят кого и как/които раздаваха и продължават да раздават " разрешителни за строежи" /не само в София/ в междублоковите пространства. Точно за това в големите градове у нас, вече е толкова трудно да се диша !!! Келепира, бате !

11

Св Петър

преди 5 месеца

Приемам жалби. Срещу презастрояването и липсата на топла вода в Младост. Работно време: всеки ден от 14:00 до 14:10. Адрес: Московска 33