Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Без нарушения на обществения ред преминаха заявените днес мероприятия в столицата "София Прайд" и шествие под надслов "Да изчистим боклука от София", съобщиха от МВР.

Oще по темата

В резултат на създадената предварителна организация и планирани охранителни действия не бяха допуснати нарушения на обществения ред по време на проявите.

На изградените контролно пропускателни и филтровачни пунктове униформените извършваха стриктни проверки на участниците. От съображение за сигурност по маршрута на движение шествието "София Прайд 2017г." бе съпроводено от полицейски екипи.

СДВР благодари на гражданите и гостите на София за проявеното разбиране и толерантност към предприетите мерки за сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

11

преди 6 години

До Анусоида 4Я бегай да ти напорят дупарата, че смърдиш, та не се трае! Баси гнусния ***.

14

"Не бяха допусн

преди 6 години

нарушения на обществения ред" ?!?!Участието на деца и на тийнейджъри под 18 г. не е ли нарушение на обществени ред?Колко от непълнолетните участници в прайда са били без придружител? Ако дори това не е изчислено и регистрирано, значи имаме налице много сериозно нарушение, допуснато от съответните официални институции!Ореваваме света, ако роми харчат за ракия парите, дадени им като детски надбавки:Деца в риск! И хайде в соц.дом на наша издръжка.А вчера на прайда децата не бяха ли в риск?

13

Ангел

преди 6 години

Не само че без сблъсъци и нарушения премина София Прайд но премина и без ***.раси .Само 250 хомота го уважиха.От това по голяма победа над ***.растията няма!

fallback