Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Почистването на паметника на Роналд Рейгън в Южния парк, който тази сутрин осъмна залят със смес от бяла боя, монтажна пяна, лепило, както и червена блуза на главата, започна по обяд, информират от Булфото.

Oще по темата

Припомняме ви, че дни преди откриването монументът отново бе осквернен от вандали, като тогава бе боядисан като вампир. Извършителите и на тази проява са неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 4 месеца

Не е трябвало да го чистят, а да продължават да го цапат! Аз призовавам всички ежедневно да го заливаме с боя и каквото ли още не ... Нека покажем заедно на ПРОДАЖНИТЕ политици, на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ на Република България и нас българите, че вече ни писна от простотията им, и алчността им! Щом на тях им пречеше паметника на съветската армия, на нас българите ни пречи всичко свързано с Америка и Европейския съюз! Само така българи, продължаваме с цапането и рушенето на Рейгън!

95

Комсомолец

преди 6 години

Каквото и да си говорим, кметът на град София фънъкова, много краде. А иначе един от най добрите приятели на де'до Рони се казва Иван Ночев от Карлово, родното място на Васил Иванов Кунчев. Дерзайте. -"Времето е в нас и ние сме във времето" Любим цитат на Мистър Рейгън. Темата е обширна за ужас на руските ватенки, сапаги, каскети, каски.....

94

:) :)

преди 6 години

какво толкова е направил, по начина пи койти СаЩ се бяха натопирчили срещу СССР навремето така и днеа срещу Русия, че и по яко.Какво излиза че днесшна Русия е по силна от бившия СССР.

fallback