fallback

Столичната дирекция на полицията публикува във Facebook зрелищна видеокомпилация от най-щурите, но и опасни, изпълнения по време на абитуриентските балове, за да изостри вниманието на ученици и родители в сезона на баловете.

По време на празничните дни на месец май 2016 г. пътните полицаи са установили повече от 700 нарушения, допуснати от абитуриенти-шофьори и от водачи на автомобили, с които се превозват зрелостници или техни близки.

Абитуриентските празници винаги са изпълнени с много емоции и вълнуващи преживявания. В празнично настроение човек е склонен към компромиси, но когато те са свързани с неправилно поведение на пътя, това може да доведе до пътен инцидент и наранявания, предупреждават от СДВР, цитирани от Труд.

Преди дни от полицията излязоха с препоръки към абитуриентите във връзка с пътната им безопасност.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Не абитуриенти, а диваци!

15

Анонимен

преди 6 години

С този "клип" БГ-то трябва да участва в конкурсите на "Анимал Планет"!Обиколил съм половин Африка и Южна Америка, но там *** (маиймуните) са "по-културни" - може да поиграят, да си изпросят нещо за хапване, но да се наливат с ракия ... е това дори при животните го няма!!!Ама то простотията не ходи по горските животни!От липсата на разум могат да страдат само "разумните" същества!

14

Анонимен

преди 6 години

До ... 9Не, това определено не са аборигени. Това са абсолютни ле- кета и из род.чета. Аборигените са коренните жители на Австралия. Това са кротки хора с богата култура и традиции, включващи уникално изобразително изкуство, народни приказки и предания, песни, танци. Те уважават и ценят дълбоко земята и природата и самите те са хора за уважение.

fallback