Снимка: Булфото, архив
fallback

Обирджии с акробатични умения, получили името "Бандата на нинджите", тероризират жителите на столичния квартал "Симеоново", съобщи BTV.

В рамките на една седмица са разбити и ограбени четири къщи. Според жителите на "Симеоново" крадецът е един и същи с този, заснет при обир в кв. "Лозенец".

От началото на годината досега в Симеоново са регистрирани 8 обира, обясняват оперативни работници, а от кражби през последните дни никой не се е оплакал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Шанън

преди 6 години

В Симеоново се подвизава бандата на Робин Худ а не на нинджите. Понеже бандата на Робин е съставена от бедни люде практикуващи модерния френски спорт ПАрКУР който пък е дошъл от френския легион като техника за бързо предвижване в пресечена местност. Та те крадат от богатите и дават на бедните. Къщите на богатите в кв. Симеоново може да се разгледат подробно в сайта имот бг и оттам да се прецени откъде е най удобно и рентабилно да се крадне! ПарКУРЦИТЕ не могат да ги обвинят щото те спортуват!

12

Охранителят-София

преди 6 години

До ОхранителКолега,много си прав! Най- обективното мнение по статията!

11

Луци

преди 6 години

А за оня клюн от Лозенец нищо не пишете, при положение че има цяло филмче с грозната му муцуна. Или както с убиеца от борисовата всички разпознали го си траят, а другите се потулват от *** ченгета!

fallback