Снимка: Булфото, архив
fallback

Въвежда се организация на движението във връзка с футболната среща между Левски и ЦСКА-София на 29 април в София, съобщиха от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 6.00 часа на 28 април до отпадане на необходимостта при сектор "Г" и сектор "Б" на Националния стадион "Васил Левски" и от 15:00 часа до 19:00 часа на 29 април на моста пред Националния стадион "Васил Левски" и на ул. "Ген. Гурко" между бул."Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" с изключение на местата в режим "служебен абонамент".

От 16:.00 часа на 29 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх" , бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К.Яворов".

От 15:00 часа на 29 април до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусна линия 75 като се скъси до Военна академия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Веригата

преди 7 години

ФК Левски и Литекс. Мач без значение.

13

ЛУДОГОРЕЦ

преди 7 години

Тия за какво играят !!! Титлата е наша !!!

12

Анонимен

преди 7 години

Аман! Живяла съм в центъра, близо до стадиона. И когато дойде време за "Левски" - ЦСКА, настава някакъв ад. Все едно ще настане война. Движението е блокирано. Карат те да вървиш на зиг-заг, заради ограждения. Дори за дипломатически посещения няма такива мерки. А "най-приятната" част е като мача и тръгнат стадата от фенове. Е, няма такъв *** и вандали!

fallback