Снимка: Софийска вода

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Анастас Лозанчев" кв. "Надежда I", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Възрожденска", ул. "Любородие", ул. "Христо Силянов", ул. "Христофор Жефарович", бул. "Ломско шосе", ул. "Село Кръвеник", ул. "Чипровско въстание" - бл. 151, бл. 152, бл. 153, бл. 160

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. "Ломско шосе" ъгъла с ул. "Христо Силянов" . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод ул. "Шопска" гр. Нови Искър кв. "Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Заводско шосе", ул. "Отдих", ул. "Банска", ул. "Китка", ул. "Искърско дефиле".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Искърско дефиле" ъгъла с ул. "Шопска". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Васил Левски" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по бул. "Васил Левски" от ул. "Ген. Гурко" до ул. "Юри Венелин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Васил Левски" ъгъла с ул. "Юри Венелин". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на консумативен уличен водопровод на ул. "Синята скала" вилна зона "Килиите", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Синята скала", ул. 719, ул. 781.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Синята скала" ъгъла с ул. 719 . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тайга" кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на по ул. "Тайга" от ул. "Ком" до ул. "Знаме на труда".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Знаме на труда" ъгъла с ул. "Тайга". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Вежен" жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Вежен" №25 вх. 2.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Вежен" №25. 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Борис Сарафов" кв. "Факултета", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Борис Сарафов" , ул. "Дръстър", ул. 349, ул. "Георги Папанчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 318 ъгъла с ул. "Медковец". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на изпускател на ул. "Клен" вилна зона "Малинова долина", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Клен", ул. "Полски бряст", ул. "Бяла река", ул. "Трилистник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Клен" ъгъла с ул. "Полски бряст". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Коце Ципушев" кв. "Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Коце Ципушев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. ул. "Коце Ципушев" ъгъла с бул. "Илиянци". 

На 26 април 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Димитър Бочуков" кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 12:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Димитър Бочуков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Бочуков"  ъгъла с ул. "Първа българска армия". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase