Снимка: Булфото, архив
fallback

Рокери, известни като Вълците на Путин, ще се съберат пред Паметника на Съветската армия в София на 1 май. Оттам те ще потеглят на мотопробег към Берлин, където трябва да пристигнат за Деня на победата на 9 май.

Към тях в т.нар. Марш на победата ще се присъединят техни събратя от други славянски страни, съобщава "Телеграф".

Провеждането на мотошествието на считаните за близки до Владимир Путин рокери предизвиква скандали в последните 2 години. Миналото лято пристигането им доведе до бой с 15 задържани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

377

Нощни вълци е името

преди 7 години

Името на мотоклуба рокери е Нощни вълци, а не вълците на Путин. Днес, трябва да им купите ризи заради промяната на името им.

376

Щирлиц

преди 7 години

Страх ги е някои от руските рокери...Не бойте се,те само преминават,никому не натрапват ценности и други такива сладки работи.Просто тачат миналото,искат да отдадат почит на загиналите в борбата с кафявата чума.В България не е имало фашизъм,България е била съюзник на хитлеристка Германия,просто тогавашните управници са избрали по-малкото зло.Иначе България да е била срината.Което пък води страната към...ужасните събития на 9.9.1944,и безчет избити българи.Това е горчивата истина.

375

Анонимен

преди 7 години

Клони към рекорд - 477/432/ поста за 30 часа! И то по какъв важен за нацията въпрос!Браво на дейната гей-дружинка, язъкза това, че някои загубихме време да се надприказваме с гладкомозъчни жалки недораслячета, духовни скопци!

fallback