fallback

Общ преглед

В продължение на три поредни недели, от 23 април до 7 май, общинското предприятие "Екоравновесие" ще представи част от кучетата от приюта в Горни Богров в столичен търговски център.

Идеята е всички желаещи да могат да се запознаят с тях, да ги разходят на обозначените за това места и при желание - да ги осиновят на място.

Инициативата, на която днес бе даден старт, е част от кампанията "Подари си приятел", която популяризира осиновяването на кучета от общинския приют.

В рамките на инициативата, доброволци от приюта запознават на място гостите на мола с историите на кучетата и ще съдействат на желаещите да ги разходят и да си поиграят тях. Те ще предоставят и насоки за отглеждането им в домашни условия.

Екипът на "Екоравновесие" ще осигури облекчена процедура за осиновяване на кучета, така че всички, които искат да си "подарят приятел", ще могат да сторят това веднага.

Кучетата от общинския приют в Горни Богров са обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и чипирани, което освобождава собствениците им от полагаемия се годишен данък за отглеждане на куче в домашни условия, посочват от Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

До Учуден 10А ти какви деца би снесъл? Учудени? А може би био-роботи чалготранс-лалугери? Е не е ли пълна държавата (диспансер) с подобни гено-факалий?

14

Анонимен

преди 7 години

До Пенчо 22Не е тъй попе! Поповете са психично-болни та гледат да се скрият у манастира барем ги не видят людете и да се чувстват защитени под "божествения" чадър! Ама Бог нещо почна да им праща скрити камери та им лъснаха "килипирите"!Любовтта към животните показва състрадание и съпричатие от страна на хората и съответно служи като мерило за тяхната Вяря в БОГ! Ей за това повечето попове и българи са "гейски" кауни по призвание! Това не се отнася за гейовете които имат чисти сърца!

13

човек

преди 7 години

Нещастници безчуствени и долни същества!Вие не сте хора, няма нищо човешко във вас!Но от това страдате само вие!Съжалявам всички ваши близки и познати, че имат нещастието да сте част от живота им.Вие никога и на никого няма да дадете топлина, обич и преданост, както едно куче дава без да очаква нищо в замяна!Бездушни ***, болни, жал ми е за вас....

fallback