Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Заради рязкото застудяване и падналия в столицата сняг, "Топлофикация София" пуска отново парното. Това съобщи пред БНР директорът на дирекция "Експлоатация" в дружеството Боян Паунов.

"Ще работим на удължено работно време максимално бързо, за да удовлетворим желанието на нашите клиенти. Една част от болници, училища, детски градини, административни сгради, които са подали молба, в момента имат отопление, това се отнася и за няколко жилищни сгради", обясни Паунов.

По думите му отоплението ще остане дотогава, докато климатичните условия го изискват, но не и по-късно от 30 април.

След повторното включване на парното отопление, ще бъде извършено и повторно отчитане на топломерите и в сградите, където отчетът вече е извършен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 7 години

за Коледа може...

42

Анонимен

преди 7 години

До Джедай МастърПреди два дена написах в коментар в сайта П+и+к същото, което си написал и ти.И моментално, вместо моя коментар, се появи надписът "Този коментар е с нецензурно съдържание"(?!). Още не мога да си го обясня. Дали те допуснаха някаква грешка, или други сайтове са бетер настоящия, в който пишем сега?!

41

По ТV новините

преди 7 години

някакъв мрънльо от Топлофикация каза мантрата за трите последователни дни с температура над 12 градуса и добави, че никой не бил очаквал такова застудяване!А прогнозата я казаха и по телевизията, и чрез Гугъл можеше всеки да види, че по Великден ще застудее, и че четвъртък и петък от Светлата седмица ще са със снеговалеж!С други думи, защо ни обрекоха да мръзнем и да плащаме луди пари за електричество? Можеха да спрат парното в края на тази седмица, защото през следващата ще е +25 градуса!

fallback