Снимка: flicker
fallback

Големи суми пари са били открити на две места в центъра на София. Примамливите находки са намерени през няколко месеца. Те са занесени в полицията, но до момента никой не е сигнализирал за липсващите средства.

Сумите са открити в района на бул. "Янко Сакъзов" и ул. "Кракра" и в голям хранителен магазин на бул. "Мадрид", съобщиха от МВР.

Първият случай е от 12 януари тази година. Тогава мъж съобщил в Пето РПУ на СДВР, че към 12.30 по обед е намерил крупна сума пари в банкноти от 50 лева пред сграда на ул. "Янко Сакъзов", в отсечката между Паметника Левски и ул. "Кракра".

Парите са предадени в Пето РПУ-СДВР /ул. "Марин Дринов" №4/, заведена е преписка, но до момента никой не е заявил за загубата, за да му бъдат възстановени средствата.

Подобен е случаят, регистриран на 5 април тази година в същото полицейско районно управление.

Управителка на голям хранителен магазин на бул. "Мадрид" /след пресечката с бул. "Евлоги Георгиев" посока "Подуяне"/ съобщила, че сутринта, малко преди 10 часа, пред една от касите е открила пощенски плик с пари.

Намерената сума е в банкноти по 50 лв. И по този случай е заведена преписка, но досега никой не се оплакал в полицията за загубените пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 7 години

добре бе .................

24

анонимен

преди 7 години

напълно логично,след като има много крадци,който никой не ги хваща,при напълно неефективна съдебна система е тъка.

23

Знаещ

преди 7 години

Това са пари на умиращи от глад пенсонери, които помагат на полицията.

fallback