Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Над 400 любители на велосипедите организираха шествие в София по случай началото на сезона. Те тръгнаха от храм-паметника "Св. Александър Невски", за да стигнат до Южния парк.

Кампанията се провежда за трета поредна година и има за цел да популяризира колоезденето като начин на придвижване в градската среда. Тази година мотото е "Аз карам велосипед, последвай ме!", съобщи bTV.
 
За сигурността на любителите на колело е важно оборудването с лампички и светлоотразителни жилетки, както и даването на сигнал при предприемането на маневра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

тираджия

преди 7 години

До do 4 от 1мене сакаш ли да ме качиш на предния капак си избиеш чивиите у ремаркето? Ай, ша ви *** от нещастните плужици шото били карали 2 тона тенекия и веке са най-големите. ама после ревете да ви вадат от тея шиб*ни консерви га се наметкате по мантинелите и по тировете дето не знаете да испреварвате.

15

Анонимен

преди 7 години

До 13:Взимам си бележка. Преди 20 години, когато изкарвах книжка, правилникът за колоездачите беше различен. Явно поредният неандерталец се е намесил в "оправянето" на държавата и е подобрил правилника.До 1 / 14:Роден съм в София, живял съм и в няколко пъти по-големи градове.На такива като теб единствено книжка за инвалидна количка им се полага. Твоята явно я искаш с вграден вибр*тор.

14

do 4 от 1

преди 7 години

Като те кача на капака и ти избия чивиите, ше ти дойде акъл. Мразя колоездачите заради ей такива амеби като 4! Само бой ви оправя вас, ей! Селинджър от прованса, заживял в София от няколко години, взел се вече за софЕанец, палячор най - голям си ти бе, момче с нетрадиционни сексуални предпочитания.

fallback