fallback


Само за един час само в един участък от "Цариградско шосе" 496 шофьори извършват едно и също нарушение – каране в бус лентата. Това става ясно от видео, заснето от неправителствената организация "Спаси София".

Близо 25 000 лв. са несъбраните глоби само от нарушителите, заснети от организацията, като на кадрите се вижда, че те е трябвало да излязат от джоба на собственици на абсолютно всякакви коли.

В един момент минава и полицейски автомобил, като съвсем наблизо зад него следва нова порция нарушители.

На този фон глобените за каране в бус лента за цялата 2015 г. са едва 700, през 2016 г. пък са налагани по най-много 80 глоби на ден – една шеста от възможното само на едно от местата в София, където традиционно някои шофьори се опитват да спестят време в трафика през бус лентите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

127

аЗ

преди 7 години

Тук се чувствам жив заради лудницата и хаоса, в който живеем, като искате да ви е спокойно и бавно да живеете като умрели ходете и Вие на Запад.Тука е така щот цяла България се е изсипала в София да живее. Тук дори икономиката ни без сивата икономика не би съществувала, има странна симбиоза между нормалната и сивата икономика, която само българите умеят... Ще им чакам на празна улица да пресичам на зелено... А и как дасе кача на колело като пича с регистрация М на първия завой ще ме събере

126

аЗ

преди 7 години

Абе кво ми говорите Амстердам, Лондон, западноевропейците дето нямат никъде кухня като хората, защо си мислите, че там нямат проблеми...Те в Холандия и гей сватбите позволиха. Лично за мен (не казвам, че трябва да сте съгласни) тука сме си по-добре от конете с капаци на запад. И най-мразя като ми се правите на много стриктноспазващи законите, а всъщност сте си *** майката и вие праведниците. Ще се кара в бус лентата докато не отидат на село селяните, които ги мързи да си обработват земята.

125

Кирил Софийски

преди 7 години

А защо само сега и само един час? Елате да видите каква смешка са милиционерите в районното до зала универсиада . Сутрин на камари пушат на стълбището на районното си и безучастно наблюдават хилядите автомобили на трамвайните релси . До кога селяците с коли ще ни малтретират по улиците с мълчаливото одобрение на съселяните си с фуражки ?!?

fallback