Снимка: Flickr.com
fallback

50-годишен британски поданик е пребит и ограбен преди два дни пред заведение в столичния квартал "Люлин".

Марк Конър е в страната ни от 10 години и търгува с имоти.

В деня на нападението Марк е сключил сделка за продажба на два гаража в Заложна къща. Новите собственици са искали да получат ключовете и са уговорили да се срещнат вечерта. След срещата британецът е отишъл в близко заведение в района. Малко след като излязъл бил нападнат от клиенти на заведението.

"Продадох тук едни имоти в тази сграда и няколко часа по-късно бях нападнат, ограбен, бит и ритан, даже ме душиха", споделя Марк пред Нова тв.

"Започнаха да ме бият, да ме притискат и ме събориха на земята, започнаха да ме ритат. Жената, която работеше в заведението излезе навън и наблюдаваше, и викаше: "Хайде, още!". Имах малка чантичка с документи и парите. Те ми взеха абсолютно всичко, дори и коженото яке", допълва той.

Марк Конът успява да избяга и да помоли съседи да се обадят на полицията. Нападателите му обаче успели да избягат.

На следващия ден Марк отива в полицията. Не е разпитан, защото нямало преводач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Англофоб

преди 7 години

Той човека си търсил пълна програма в България, пък то само го преджобили и понаритали. Както се отнасяте към нашите сънародници на гнусния ви остров, така ще се отнасяме към вас. Айде BREXIT от тука, засега само с шутове, после ще помислим как да ви създадем постоянни кошмари - нали ние и румънците ви пречим най-много, трябва да си заслужим "славата".

66

Анонимен

преди 7 години

Това нещо наречено Марк се разхождаше със спрей,пръскаше по хора и домашни любимци безпричинно.В района има много блокове и градинки ,оживено е.Незнам защо само не се спомена че в него са намерени 2 спрей и две електрошокови палки.Писна ми някакви англичанчета и др.да идват и да "дерибействат"в мойта страна и наглостта той да се изкарва жертва.

65

Люлин 3

преди 7 години

От 10 години живее в България и не говори български!? Само да спомена, че този си е редовен "контингент" на 9-то РПУ в Люлин...

fallback