Архив: Булфото
fallback

Три жени са пострадали при катастрофата на кръстовището между ул. "Оборище" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в столицата. Това съобщи комисар Тенчо Тенев, началник на Отдел "Пътна полиция” към СДВР.

Инцидентът е станал между два автомобила, управлявани от жени. Едната от колите е навлязла в кръстовището при червен сигнал и е блъснала другите.

От удара са пострадали три жени, които са откарани в болница с охлузни рани за преглед. Движението в района е било затруднено за кратко, допълни той пред "Фокус".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Александър

преди 7 години

Този светофар е до нас. Няма как да разберете жената докато и вие не минете на червено там. https://z63i.imgup.net/SofiaTrafi79f1.PNG Светофар номер 2 винаги светва зелено преди светофар номер 1. Ако сте първа кола на светофара и ако не го познавате има голям шанс да изгорите. Виждал съм мого пъти първата кола да тръгва на червено. И много често стават засечки там. Лошото е, че е до училище и има много деца там. Въпрос на време е да пострада някой по-сериозно...Приятен и успешен ден на всички.

14

Анонимен

преди 7 години

Tri hlyaba po malko

13

Анонимен

преди 7 години

Малко жени могат да карат нормално! На повечето смотли им купуват книжките и резултатите са видими.

fallback