Снимка: bgonair.bg
fallback

Над 500 пациенти мръзнаха в УМБАЛ "Св. Анна" в дните без парно, стана ясно от думите на говорителя на болницата Антон Луков.

Oще по темата


"Нямахме парно от около 17 часа онзи ден и не бяхме предупредени. Днес най-после имаме парно. Не сме само ние изненаданите, никой друг не е предупреден. Проблемът е, че ние тук се грижим за пациенти", коментира Луков пред Bulgaria ON AIR. Той обяви, че за около 48 часа, в които не е имало парно, над 500 човека са минали през болницата.

Между 130-150 човека са хоспитализирани в дните, в които е спряно парното. Още десетки хора са били пред кабинетите на ДКЦ, обобщи Луков.

Тепърва ръководството на болницата ще обмисля какви мерки да предприеме спрямо "Топлофикация София".

"Лекари, сестри и санитари направиха чудеса, за да бъдат лекувани пациентите, както заслужават", подчерта Антон Луков.

Ядосан пациент на болницата настоя, че е абсурдно здравното заведение да е без парно, особено когато има родилно отделение.

"Трябва да има оставки на шефа на "Топлофикация" и всички районни шефове", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 7 години

Юрданка що се крие, нали тя ръководи Топлото, тя краде от него? Да плаща от от гепеното. Като краде може, като трябва да плаща за безхаберието, не???

3

наблюдател

преди 7 години

Абе, порното да не спират, майната му на парното :).

2

шоп

преди 7 години

А Фън-дък-ова ще си подаде ли оставката?! Нали тя е принципал! Навремето орева медиите да вземе Топлофикация-София от държавата, а сега със саботажи се оправдава!София никога не е била толкова ***, задръстена (а уж има метро) и неприятна за живеене!

fallback