Снимка: Facebook
fallback

Повече от две минути трима униформени се мъчат да натъпчат младеж в патрулка.

Случката се разиграва преди два дни в столичния квартал "Дианабад".

Клипът с полицейската "мъка" е качен във Facebook, а потребителите се чудят какво ли е сторил младежа, че така брутално бива бутан в полицейската кола.

През цялото време младият мъж крещи името на баща си, който в края на клипчето се притичва на помощ и моли униформените за по-мило отношение към отрочето му.

Към момента няма информация какво е сторил младежът, нито пък има официално съобщение от МВР за инцидент и издирван младеж от столичния квартал.

Дали полицаите са прави или не, решете сами! Чакаме отговорите и от МВР.

Вижте видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Асоциален

преди 7 години

Браво Златко!Топ журналист!Трима на един!Това някакво съзтезание ли е?Феърплей ли гоним?Имаме НЕПОДЧИНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ!Да ти напомня ли за полицайката получила наранявания при опита да задържи такъв"юнак".Жена,един на един.За нея нищо!За какво общество работим???Аз разчитам на полицията като институция и не е това начина да се прочистват редиците й.Вижте си заглавията и вижте какво нагнетявате!Посегателствата над униформени се увеличават!Защо ли?Вие не носите отговорност?

142

да

преди 7 години

дааааа.. "епилептипен припадък" получил б'оклука, след като го хващат с наркотици..колко удобно само....

141

void

преди 7 години

От друга страна според медиите момчето било получило епилептичен пристъп... Ако е така и го бият - трябва да са наистина ***.

fallback