fallback

Общ преглед

Разбит паваж, "плюещи" плочки и разкъртени шахти – това се вижда на снимките на пешеходната зона на бул. "Витоша", разпространени от "Спаси София".

Oще по темата

Кадрите показват, че и трите фази на ремонта на "Витошка", изпълнявани една след друга в периода 2012 – 2015 г., вече са със сериозни дефекти, пишат от неправителствената организация. Според тях причината е недостатъчният строителен надзор, лошият избор на материали и ниското качество на полагане на настилките.

Също така заради монтажа на тентите на заведенията настилката е била дупчена и разбивана. От "Спаси София" отбелязват, че не би трябвало така да изглежда централната улица на една европейска столица, особено когато е единствената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Факт

преди 7 години

Едни англичани вчера как се забавляваха,скачаха по плочките и се оплискаха като малки деца явно сме екзотична дестинация за тях.

46

nkavrakov

преди 7 години

Това не е София уважаеми сънародници,това е огледало на състоянието на България.Идват избори и не ГЕРБ ,не БСП,не там разните патриоти и блокове дето се създават,ами който и да е на власт ще продължава да краде докато и последния българин не се изнесе от тази прокажена държава.Идват избори и не ходете да гласувате ами просто ги изметете всички от парламента до един без цвят на партийна принадлежност защото те затриха цели поколения и изгониха милиони от родината .Това са българските депутати.

45

Анонимен

преди 7 години

Какво го интересува българинът за някакви си плочки, пътища и прочие. За него е важно да няма санкции срещу Русия, да има "Беляне", че да плати още милиарди, също и потоци. Ама корупции, ама проблеми на въздуха, ама проблеми на инфраструктурата. Забравете! Как да очакваш от население, което има руско самосъзнание, но по ирония на съдбата живее в България, да мисли за страната си? ***, тарикати на дребно, похапват кебапчета и имат *** от руски знамена. Това са "българите".

fallback