Снимка: Олег Попов / Dnes.bg
fallback

Спряно е топлоподаването r в ж.к. Люлин, съобщиха от "Топлофикация". Авария на топлопровод е засегнала 3-ти, 4-ти, 5-ти и 6-ти микрорайон.

От дружеството уверяват, че незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.

Oще по темата

Тази сутрин инж. Боян Паунов от "Топлофикация" заяви, че в момента било възстановено топлоподаването във всички квартали на София. Тъй като все още се работело по отстраняване на проблема, било вероятно да има "колебания" в "Младост", "Дървеница", "Мусагеница" и "Студентски град".

По-рано от дружеството съобщиха, че поради авария на топлопровод е спряно топлоподаването в кв. "Студентски град" към 67 абонатни станции в района на: бул. "8-ми декември", ул. "Акад. Ст. Младенов", ул. "Атанас Манчев", ул. "Акад. Борис Стефанов", ул. "Джон Ленън", ул. "Йордан Йосифов", ул. "Христо Данов", ул. "Харалампий Попйорданов", ул. "Ст. Младенов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Колио

преди 7 години

Радостен съм че през целия си 48 годишен живот съм живял в град а не в София.В началото на 90те криза с водата, малко по късно криза с *** после масови електроника аварии сега половин София без парно другата в сажди от изгорели гуми и само надувки столична община,столичен инспекторат столична топлофикация,е ако столицата ни беше Астана да се гордееш ми то Банкя.

34

Анонимен

преди 7 години

Сигурно крадат и изнасят де какво докопат както казва Георги Лилов. И разликата между герб, бсп дпс и т.н е просто никаква

33

Анонимен

преди 7 години

Р.Овч. се връща в Топлофикация :)

fallback