Снимка: БулФото
fallback

Общ преглед
Шофьори почти се сбиха на жълтите павета в София, предаде БулФото.

Водач на бял "Мерцедес" на няколко пъти изскачаше от колата си, за да се саморазправя с шофьор на джип, защото джипът му пречел да направи ляв завой на площад "Батенберг".

Изнеревеният водач на "Мерцедес"-а крещеше и ругаеше другия, докато подскачаше около джипа му.

Заради скандала се образува задръстване, а от други автомобили излизаха хора да усмиряват изнервения шофьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Gun

преди 7 години

Ако разбирам правилно от снимките и двамата не са прави първия защото е в кръстовище където няма място ако не може да се изтегли от него а втория да се прави на велик там просто трябва да има реголировчик :)

7

Анонимен

преди 7 години

Скъпа кола?!? Мерц, ама комби. Комби, ама с багажник отгоре. Чудя се колко буркана побира на един курс до село?Поредната селска трагедия - хем зимнина иска да примъква, хем иска да кара "нещо по-така". Комичния резултат го виждате на снимките. Не можел да звие наляво, милия. Па пуснето го у лево, явно е посоката на новите му сексуални желания. Вероятно от малък си е мечтал за тоя ляв завой...

6

Пижо и Пенда

преди 7 години

Хахаха, простотията си личи от километри нищо че е маскирана зад джипове и скъпи коли.Скоро чух коментар от чужденци колко е странно да се претендира за статус със скъпа кола. Просто не разбират но как да обясниш на Американци че да караш джип си много специялен хахахахаПростотия до шия!

fallback