Снимка: Булфото, архив
fallback

Служителите на обрания инкасо автомобил може да са съучастници в престъплението. Това е една от версиите, по които работят разследващите, предава Нова тв

Засега няма задържани и обвинение по случая. Иззети са записите от камерите в района и в момента се преглеждат.

Oще по темата
Междувременно стана ясно, че шофьорът на инкасо автомобила е бил на работа във фирмата от няколко месеца. Преди да започне работа е минал успешно детектор на лъжата за лоялност.

Инкасо автомобилът спрял в локалното платно на бул. "Цариградско шосе". Инкасаторът слязъл и се запътил към мола, за да прибере дневния оборот от магазин. Шофьорът останал сам зад волана.

Изведнъж на задните седалки се появили маскираните бандити. Единият извадил пистолет, за който не се знае дали е газов, или боен. Заплашил шофьора и му казал да потегля към кв. "Полигона".

Шофьорът не е бит, както действат при повечето грабежи, обясниха още полицаи. По време на разследването те установили груби грешки при охраната на инкасо автомобила.

Това е един от най-големите грабежи през последните години в София. През февруари м.г. въоръжени с автомати откриха стрелба и отмъкнаха 400 000 лв. от инкасо автомобил в подземния паркинг на същия мол на бул. "Цариградско шосе".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Извънземен

преди 7 години

Добре, единия оставил вратата отворена и тръгнал към мола - грешка. Ми другия дето е в колата, в случая шофьора, той защо не се е присегнал и да дръпне вратата ами си седи все едно е такси и чака? Естествено че и двамата са съучастници.

23

Извънземен

преди 7 години

До Бай РашоПрав си. В Испания също трябва да плащаш процент на банката, затова че ти пази парите. Но поне знаеш че парите са ти на сигурно място и си спокоен. А тук в тази дупка, банката дава висока лихва ако имаш пари на влог, събира парите на баламурниците и после изведнъж - баааам, банката фалирала и парите ги няма и баламурниците мрънкат после. Предпочитам да платя на банката, но да знам че парите ми са там а не да чакам банката да ми плаща и след година всичките ми пари да изчезнат.

22

Еврика!

преди 7 години

От там трябваше да започнат с бързи насрещни проверки, детектор и помощ от криминални психолози! Прилича не на филм, а на цирк цялата тази работа!

fallback