Снимка: Архив, Dnes.bg
fallback

Неправилно паркиран лек автомобил затруднява движението на трамваите в района на Съдебната палата, съобщиха от Центъра за градска мобилност за "Фокус".

В момента натам пътува паяк, който да вдигне автомобила.

Редовно се случва коли да спират неправилно близо до релсите и да препречват пътя на трамваите.

Тъй като трамвай №5 идва на кратък интервал, често се събират по няколко превозни средства, които са принудени да изчакат появата на шофьора в нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 7 години

Улица, вход/изход на паркинг - на всеки няколко минути, там спира някой "само за 5 минутки", които може да са и 5 часа или 5 дни. Това се случва често и по нищо не се различава от това паркиране на трамвайната линия. И в двата случая няма санкции.

7

Защо пък не

преди 7 години

Защо да не паркира, където си иска?! То в България е така - всеки спира или шофира, както намери за добре, а КАТ никого не санкционира, както закона изисква от КАТ. Само ако стане катастрофа, след няколко часа се появява КАТ, за да напише погрешни актове. В условията на пълна ненаказуемост, вие сега едно паркиране правите на въпрос.

6

Анонимен

преди 7 години

на някой хора просто не трябва да им се дава правото да управляват МПС.Не е нормално да се наредят Х превозни средства, с по 100 човека всяко и да чакат един *** "да си свърши за 5 минутки работата".

fallback